AXA slot

Nederland is fietsland. In Nederland doet zich het fenomeen voor dat er meer fietsen zijn dan dat er mensen wonen en dus is het enigszins begrijpelijk dat er in ons land ook de meeste fietsen gestolen worden. Wil jij voorkomen dat ook jouw fiets gestolen wordt? Gebruik dan een AXA slot, al 115 jaar toonaangevend op het gebied van sloten.

 

Al meer dan een eeuw bescherming

Je kunt dan wel een goedkoop slot om je fiets hebben, met die gemakkelijk te kraken sloten weet het dievengilde wel raad. Heb je een leuke en dure fiets, kies dan ook voor het beste slot dat daarbij hoort: het AXA slot. Zoals gezegd biedt AXA al meer dan een eeuw optimale bescherming en weet het precies hoe je fiets veilig en vertrouwd op slot zet en je dus gewoon overal met je fiets naar toe kunt gaan.

AXA slot

Kies voor een AXA click- of kabelslot

Behalve het AXA slot biedt AXA overigens ook verlichting en bescherming. Het AXA slot is echter wereldwijd een begrip. Het staat voor absolute veiligheid en de sloten bieden bescherming van kinderfiets tot motor. Je koopt een slot van AXA met een klikslot of met een kabelslot, terwijl er ook een breed assortiment van kettingsloten en onderdeel sloten beschikbaar is. Daarnaast kun je ook prima gebruik kunt maken van de plug-in kabel of de plug-in ketting. Ook populair blijven de schijfremsloten, het U-slot en het vouwslot.

 

Bescherming op drie niveaus

Het AXA slot biedt bescherming op drie niveaus: basis safety, medium safety en high safety en de sloten zijn tegenwoordig in allerlei kleuren beschikbaar; van gewoon onopvallend donkerblauw tot roze en paars. Niet eens zo’n gek idee om voor een opvallend gekleurde AXA slot te kiezen, dan namelijk zien dieven meteen dat jij een AXA slot gebruikt en dan zoeken ze hun heil vaak elders.

 

Van kinderfietsen tot motor

Zoals gezegd zet je met de sloten van AXA de kleinste kinderfietsjes op slot maar biedt je ook de grote motor voldoende veiligheid en absolute bescherming tegen dieven. Wat betreft de lengte is het AXA slot verkrijgbaar in drie categorieën: die tot 61 centimeter, dien van 61 tot 110 centimeter en sloten met een lengte langer dan 111 centimeter. Bovendien heb je de sloten van dit toonaangevende merk in een sluiting met code en met sleutel. Een ding is zeker, als jij je fiets op slot zet met een product van AXA, dan wil jij niet van je fiets af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *