Werkhandschoenen kopen

Als je aan bedrijfskleding denkt, denk je niet meteen aan werkhandschoenen, wellicht omdat ze minder trendy zijn. Het is echter de Goden verzoeken om tijdens bepaalde werkzaamheden zonder werkhandschoenen aan de slag te gaan. De kans op verwondingen is dan echt levensgroot, terwijl die heel simpel door het dragen van de juiste werkhandschoenen vrijwel uitgesloten kunnen worden. Belangrijk dus om werkhandschoenen te kopen, bijvoorbeeld bij een specialist als Hydrowear. Vaak kan je werkgever leuke korting krijgen als ie meteen meerdere werkhandschoenen bestelt. Wijs hem daar op.

Reduceer de kans op verwondingen naar 0 met werkhandschoenen

Met de juiste handschoenen voor bepaalde werkzaamheden reduceer je de kans op grote en kleine verwondingen zo goed als naar 0. En toch zie je nog steeds mensen zonder deze beschermende handschoenen aan de slag gaan. Het is zoals gezegd, de Goden verzoeken. Goede werkhandschoenen kopen betekent kwaliteit handschoenen kopen met de correcte pasvorm, gemaakt van sterke materialen en met vingergevoeligheid. Er zijn wel honderden verschillende soorten werkhandschoenen beschikbaar. En er is voor elke klus een passende handschoen.

Verwondingen en motivatie en werkplezier

Het is belangrijk de juiste werkhandschoenen te dragen. Stel dat je steeds maar weer verwondingen aan je handen oploopt, wat denk je dat dit doet met het werkplezier en de motivatie? En wat dacht je van de productiviteit? Zaak dus dat iedereen ook echt eens beschermende handschoenen gaat dragen. Vingergevoelige monteurshandschoenen bijvoorbeeld, bieden bescherming en beperken de monteurs in helemaal niets. 

Het beste op het gebied van comfort, bescherming en vingergevoeligheid

En wat te denken van de CPN-range handschoenen. Deze werkhandschoenen kopen bieden het allerbeste op het gebied van comfort, vingergevoeligheid en bescherming tegen onder meer prikken en steken. Deze lijn werkhandschoenen is zowel geschikt voor de industrie als ook voor de politie, het leger, het gevangeniswezen en voor beveiligingsbedrijven.

Met antislip en met de beste grip

Werkhandschoenen kopen betekent handschoenen kopen met antislip en met de best denkbare grip. De handschoenen zijn in bepaalde gevallen gecertificeerd waarmee duidelijk wordt dat ze aan de eisen voldoen. Je hebt werkhandschoenen al dan niet met een geslot

 

Klik hier voor meer informatie.

Werkhandschoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *